Maneesirock info

Ympäristö ja turvallisuus

Maneesirock on turvallinen tapahtuma ja kaikki vieraamme ovat tervetulleita viettämään mukavaa iltaa. Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää tai rasismia, joten ollaampa koko sakki ihmisiksi. Savolaiset ovat leppoista sakkia, joten tulet varmasti sulautumaan juhlaväkeen ja lähtiessä säntillisempikin vierailija laulaa porukassa Jaakko Teppoa.


Kielletyt asiat

Harmi homma olla kieltämässä asioita, mutta yleisen turvallisuuden vuoksi joudumme sanomaan seuraaville asioilla isosti soo-soo. Järjestyksenvalvonta tekee nopean tarkastuksen portilla sekä tutkii tarvittaessa laukkujen sisällön.

Kielletyt esineet ja asiat:

  • Teräaseet ja muut esineet joilla tökkäät helposti naapurin silmät puhki (esim sateenvarjot)
  • Omat juomat ja täydet juomapullot
  • Laittomat esineet ja asiat


Tilan eläinten hyvinvointi

Nimensä mukaisesti Maneesirock juhlitaan Maneesissa eli tallilla, jonka ympäristössä liikkuu muina aikoina lukuisa hevosia, lampaita, poneja, kaneja, kissoja, koiria ja muita iloisia eläimiä. Tähän mennessä olemme todenneet, että eläimet eivät tule pitämään kovasta metelistä tai kaksijalkaisten juhlinnasta. Joten kaikki tilan eläimet matkaavat viikonlopun ajaksi leppoisammille alueille pois festivaalialueen metelistä.