Ohjelma

Artistit ja aikataulu

Maneesirockia päästään tänä vuonna juhlimaan kahtena iltana. Mikäs sen parempaa, kun molemmille illoille on hankittu mainiot esiintyjät. Perjantain illan shown avaa Matsi Laulumies, jonka myötä lauteille astuu rock'n'roll yhtye Melrose. Perjantain pääesiintyjänä nähdään blueskitaristi Erja Lyytinen.

Lauantaina ensisoinnut kajauttaa slide-kitaristi Mika Jaakkola yhdessä Deaf Jack Aspen yhtyeen kanssa. Toinen illan esiintyjä on kovassa nosteessa oleva kuopiolainen Kaikkeus. Jos näillä ei saada nyrkkiä ilmaan ja tukkaa pyörimään, niin festivaalin pääesiintyjä Turmion Kätilöt tulee toteuttaamaan nämä kaikki.

Artistit

TURMION KÄTILÖT

Turmion Kätilöt on suomalainen industrial metal -yhtye ja heidän keikat ovat tunnettuja energiastaan ja ylilatautuneesta esiintymistyylistään, mikä tekee kokemuksesta intensiivisen ja ikimuistoisen.

Yhtye julkaisi kymmenennen studioalbuminsa "Omen X" tammikuussa 2023 ja saapuvat lyömään tahtia, jota ei tähän mennessä ole kukaan tehnyt Keiteleen Hamulassa. Turmion Kätilöt on Maneesirockin lauantain pääesiintyjä.

TK Spotify
TK Youtube

https://www.turmionkatilot.com/ 

ERJA LYYTINEN

"She is the future" - sanoi meksikolainen kitaristi Carlos Santana.

Erja Lyytinen on suomalainen blueskitaristi ja laulaja, joka on noussut merkittäväksi nimeksi kansainvälisellä blues-areenalla. Hänellä on vahva ääni ja virtuoosimainen kitaran soitto, mikä on tehnyt hänestä tunnustetun bluesmuusikon.

Hänen musiikissaan yhdistyvät perinteinen blues, rock ja funk, luoden raikkaan ja omaperäisen soundin. Erja Lyytinen on perjantain pääesiintyjä ja tämä Bluesin Kuningatar tulee valloittamaan kaikkien sydämet Maneesirockissa.

Erja Lyytinen Spotify
Erja Lyytinen Youtube

https://erjalyytinen.com/ 


MELROSE

Melrosen musiikki yhdistelee perinteistä rockia ja poppia, luoden raikkaan ja tarttuvan soundin. Heidän kappaleensa ovat tunnettuja iskevistä kitarariffeistä, vahvoista kertosäkeistä ja tarttuvista melodioista. Sanoituksissa käsitellään usein elämän iloja, pettymyksiä ja rakkauden teemoja. 

 He ovat julkaisseet useita albumeita ja saavuttaneet menestystä Suomen musiikkilistoilla. Melrose on tapahtuman perjantain toinen esiintyjä.

Melrose Spotify
Melrose Youtube

Melrose Facebook

KAIKKEUS

Kuopiolainen trio Kaikkeus poimii metallista tunnetut raskaat saundit ja puukottaa sillä suomenkielistä rockmusiikkia. Tarjolla on siis sopivaa rytmiä nyrkin ilmaan takomiseksi ja sopivaa tempoa tukan pyörittämiseen.

Kaikkeus julkaisi debyyttialbuminsa "TAPA" maaliskuussa 2023 ja on nostanut päätään mm Radio Rockstarba kilpailun finaalikolmikossa. Kaikkeus on tunnettu viihdyttävästä esityksestä ja ottaa yleisönsä haltuun hyvinkin savolaiseen tyyliin. Kaikkeus täyttää esiintymisellään illan toisen esiintyjäslotin.

Kaikkeus Spotify
Kaikkeus Youtube

https://www.kaikkeusband.fi/


MATSI LAULUMIES

Matsi Laulumies on tarinoiden kertoja ja musiikin luoja. Kappaleet mukailevat elämän kolhuja ja uskoa parempaan huomiseen, rakkauteen ja kaipaukseen. Sanoituksista ja sävellyksistä vastaa kitaristi/laulaja Yrjö Matsi. Yhtyeessä soi kitaran lisäksi läskibasso, rummut sekä koskettimet.

Matsi Laulumies käynnistää perjantai-illan, joten paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin!

Matsi Laulumies Youtube
Matsi Laulumies Spotify

MIKA JAAKKOLA W/ DEAF JACK ASPEN

Mika Jaakkola on suomalainen lap steel -artisti ja kitaristi, joka on tunnettu virtuoosisesta soitostaan ja tunteikkaasta musiikistaan. Hän yhdistelee taitavasti bluesin, countryn ja roots-musiikin elementtejä luoden oman uniikin soundinsa.

Mika on myös tullut tunnetuksi opettajana ja luennoitsijana, joka jakaa osaamistaan ja intohimoaan lap steel -kitaran soiton suhteen. Hän on innostanut monia musiikin harrastajia ja ammattilaisia kehittämään taitojaan ja tutustumaan lap steelin maailmaan.

Mika on lauantain ensimmäinen esiintyjä ja toteuttaa shownsa paikallisen Deaf Jack Aspen yhtyeen kanssa.


Aikataulu

Tapahtuman portit avataan molempina iltoina klo 18:00. Jos olet VIP, niin pääset alueelle jo klo 17:00 starttaamaan VIP-ruokailun merkeissä. Tapahtuma-alue tyhjennetään klo 00:30 mennessä.

Perjantai 18.8


17:00  VIP


18:00  Portit auki


18:45  Matsi Laulumies


20:45  Melrose


22:45  Erja Lyytinen


Lauantai 19.8


17:00  VIP


18:00  Portit auki


18:45  Mika Jaakkola w/ Deaf Jack Aspen


20:45  Kaikkeus


22:45  Turmion Kätilöt