Saapuminen ja majoitus

Maneesirokki järjestetään Keiteleen Hamulassa Wanhan Koulun Tallilla. Tapahtumapaikalle on matkaa Kuopiosta 80km ja 120km Jyväskylästä, joten kauempaa matkustavien on viisasta ottaa alle kulkupeli ja vilkaista tapahtuman sekä paikkakunnan tarjoamat majoitusvaihtoehdot.


Saapuminen

Milloin voi tulla paikalle?

Wanhan Koulun Talli sijaitsee osoitteessa Vesannontie 1791, 72630 Kuusela. Paikkakunnan nimestä ei parane hämääntyä, sillä rakkaalla lapsella on monta nimeä ja voit nähdä osoitteen perässä myös paikkakunnan nimen Keitele.

Portit avautuvat molempina tapahtumapäivinä klo 18:00. Jos olet hankkinut itsellesi VIP-liput, olet erittäin tervetullut paikalle jo 17:00 eli tuntia ennen normaalia porttien aukaisua.

Soitto päättyy viimeistään kellon lyödessä keskiyötä ja poistua pitäisi sukkelasti siinä vastikkään sen jälkeen.

Ikäraja

Maneesirockin ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumassa on järjestyksenvalvonta, joten alaikäiset käännytetään portilta takaisin kotimatkalle.

Saapuminen taksilla

Tapahtumaviikonloppuna paikkakunnalla päivystävät seuraavat taksiyrittäjät. Hintatiedustelut kannattaa rimpauttaa suoraan taksiyrittäjälle ja kertoa toiveesi matkustuksen ajankohdalle.

Taksi Riitta Nikulainen
Henkilöauto
050 3377 248

Taksi Timo Jalasaho
Tilataksi 6+1
040 0281 691

Henkilöauto
040 0321 008

Taksi Juha Pasanen
Perjantain ajot: 040 0184 187
Lauantain ajot: 040 5858 556

Taksi Keitele
040 585 8556 

Taxihaus
Henkilöauto
040 025 4477

Saapuminen autolla

Paikallehan voi tärräyttää upeasti myös omalla autolla. Tapahtumaan on parkkitilaa reilusti ja pysäköinti on maksutonta. Paikalla on pysäköinninohjaus, joka takaa pysäköinnin sujumisen sukkelasti.

Mikäli päätät tulla paikalle autolla, niin kannattaa kysäistä olisiko naapurin Pirkko sekä Veijo lähdössä myös rokkiin. Kimppakyytejä kannattaa suosia, sillä mikäs sen mukavampaa kun juhlia rokkia kimpassa.

Majoitus

Juhliminen on mukavaa kun tietää, että on paikka mihin voi illan päätteeksi mennä köllimään. Maneesirockissa on leirintäalue ja lähitienoot tarjoavat useita erilaisia mökki ja majoitusvaihtoehtoja. Keitele on upeaa mökkiseutua, joten majoituksia kannattaa vilkaista myös Airbnb:stä.

Telttailu

Telttailualue sijaitsee juuri festivaalialueen vieressä. Alue on vartioitu vuorokauden ympäri. Telttapaikan voit ostaa ennakkoon Mikko Korviselta: mikko@korvinen.fi, 0505332599. Voit ostaa majoituksen myös paikan päältä.

  • Telttapaikan hinta 20 euroa/yö
  • Majoitushinta 5eur/hlö/yö

Asuntoautot ja vaunut

Leirintäalueella voit majoittua myös asuntoautossa tai vaunussa. Paikat ovat sähköttömiä, joten muista napata mukaasi riittävästi varavirtaa. Asuntoauto/vaunupaikan voit ostaa ennakkoon Mikko Korviselta: mikko@korvinen.fi, 0505332599. Voit ostaa majoituksen myös paikan päältä.

  • Asuntoauto tai vaunupaikan hinta 35 euroa/yö

Sawola Resort

Jos haluaa telttailua tasokkaampaa majoitusta, niin festivaalialueesta 20min ajomatkan päässä on huoneistohotelli Sawola Resort. Tarjolla on useita erilaisia huoneisto- sekä mökkimajoitusvaihtoehtoja: https://www.sawolaresort.fi/

Airbnb

Nilakan ja Keiteleen alue on mainiota mökkiseutua, joten kannattaa vilkaista alueen Airbnb-majoitukset. Sillä mökkejä on varsin runsaasti ja useat niistä ovat varattavissa ympäri vuorokauden. Katso tämän hetkinen majoitustilanne tästä!

Ootko tiältä päin?

Onko sinulla mökki tai muu majoitus, jonka haluaisit tarjota festivaalimajoitukseksi? Ota nopiaan yhteyttä, niin laitamme majoituksesi tarjolle. Kaikki lähialueen majoitukset huomioidaan. Majoituksia voi tarjota festivaalin pääpirulle: